FAQ

FAQ

Hvornår modtager jeg mine sporingsoplysninger?
Når din ordre er afsendt, genereres et sporingsnummer. Disse detaljer vil blive sendt til dig, når din ordre er afsendt. For at spore din ordre skal du klikke på linket i e-mailen for at se det.
Hvis du ikke modtager dine sporingsoplysninger inden for 24 timer efter afsendelse af ordren, er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller live chat.

Hvor meget er fragt?
Vi tilbyder 100% fri forsendelse.

Hvilke af disse betalingsmetoder accepterer du?
Vi accepterer følgende betalingsmetoder: PayPal, Kreditkort (Visa, Master Card) og Western Union.

Hvornår bliver min ordre afsendt?
Når vi modtager betalingen, sender vi den inden for 2 arbejdsdage og meddeler dig via email.

Jeg har lige bestilt det forkerte produkt! hvad skal jeg gøre?
Bare rolig, vi kan helt sikkert hjælpe dig! Dette er hvad du skal gøre;
Vælg det rigtige produkt og betal det. Når du har bestilt en ny ordre, kan vi refundere den første ordre fuldt ud, du skal bare sende en mail til bingcovers@hotmail.com og et af vores venlige teammedlemmer vil løse dette problem for dig.

Hvad hvis jeg allerede har modtaget varerne, men vil annullere min ordre?
Hvis din ordre er blevet leveret, skal du returnere varerne til os. Når vi har modtaget din returnerede vare på vores lager, vil en refusion blive returneret til dig.

Der er et problem med mine varer. Hvad skal jeg gøre?
Hvis der er et problem med dine varer, hjælper vi dig gerne.
Hvis dette sker, bedes du kontakte dit supportteam med dine bestillingsoplysninger og eventuelle oplysninger om dit problem til bingcovers@hotmail.com.
En af vores venlige kundeservicepersonale vil kontakte dig via e-mail inden for en arbejdsdag efter din henvendelse.

Kan jeg ændre min fragtadresse?
For at ændre din fragtadresse skal du blot logge ind på din konto for at ændre dine bestillingsoplysninger og forsendelsesadresse.

Min forsendelsesadresse er forkert, hvordan man gør det?
Når din bestilling er sendt, bedes du sende os en e-mail med det samme for at foretage eventuelle rettelser til din adresse. Korrektionsanmodninger efter 24 timer vil ikke blive overvejet og kan resultere i uleverede pakker. Selv om vi undersøger alle ordrer meget omhyggeligt inden forsendelsen, kan vi ikke være ansvarlige for forkerte oplysninger såsom adresser. Tjek venligst din bestilling grundigt, inden du sender din ordre.

Hvad er din tilbagekøbspolitik?
Vi leverer 100% tilfredshedsgaranti inden for 30 dage efter, at vi modtog din vare - Det betyder, at hvis du er utilfreds med din bestilling af en eller anden grund inden for 30 dage efter modtagelsen af ​​varen, refunderer vi din betaling. Vi ønsker at give en risikofri indkøbserfaring.
Hvis din ordre ikke kommer frem til den planlagte tid (på grund af pakke tab etc.), bedes du kontakte os, og vi refunderer eller sender ordren igen.
Restitutioner og afkast vil ikke blive behandlet efter 30 dage.

© 2018 BingCovers. Alle Rettigheder Forbeholdes.